Vinn resa för två till 5-stjärniga Hotel Mont Blanc i Chamonix

Av | 12 februari, 2015

Var med i utlottningen för att vinna 4 nätter på Hotel Mont Blanc. I priset inkluderas flygbiljetter, liftkort och möjligheten att prova heliskidåkning. För dig som inte så gärna ställer sig på ett par skidor, kan du njuta i fulla drag på hotellets spa-avdelning!

Denna fantastiska resa kan du vinna hos SverigeAutomaten genom att samla lotter, kampanjen pågår 9 februari till den 1 mars. Ny hos SverigeAutomaten? Registrera dej idag och var med i lotteriet om denna schysta resa.

charmonix

För att vara med måste du klicka på “Registrera dej” det gör du på SverigeAutomatens sida när du är inloggad på ditt spelkonto. Du behöver bara registrera dej en gång för hela kampanjen. Du kan samla obegränsat med lotter, ju fler lotter ju fler chanser att vinna.

Det kommer att vara tre dragningar (se datum nedan) och du är med i alla dragningar. Du behöver bara registrera dej en gång sen är du automatiskt med i alla tre dragningarna. Men för att vara med på alla tre dragningarna måste du göra en kvalificerad insättning (€50) till varje av dessa tre dragningarna. Det är din totala insättning som räknas, så om du tex. sätter in €20 en gång och sen €30 nästa gång, då har du en lott osv.

Så här deltar du i utlottningen:

– Registrera dig för tävlingen
– För varje insättning du gör på €50 och spelar för, tjänar du en lott till den veckovisa dragningen.
– Du kan samla hur många lotter du vill!
– Detta gäller mellan den 9e februari till den 1a mars!!

Att komma i ihåg:

– Du måste registrera dej för att vara med i utlottningen.
– Dragningarna sker den 16e februari, 23e februari och den 2a mars.
– Lotterna du tjänar ihop gäller för den aktuella veckans dragning. Ju tidigare du är med desto fler dragningar kan du delta i.
– Vinnarna blir presenterade på tidslinje och på erbjudande sidan.

Hopp in och börja spela direkt! Vilken grej att få bo på lyxhotell, slappa på spa-avdelningen och åka skidor. Ta med någon som står dig nära och ha 4 fantastiska dagar!

Chamonix

Se hit du som inte är medlem hos Sverigeautomaten!

För allt i världen – skynda på och ta del av välkomstbonusen hos Sverigeautomaten och var med du också! Anmäl dig tävlingen för en resa för två till Chamonix. Det är busenkelt. Du får en generös välkomstbonus och totalt kan du hämta hem upp till 4200 kronor i bonus och 75 freespins. Så här hämtar du hem din välkomstbonus:

Hallå, hur bra låter inte det? Det är 4200kr extra att spela för, samt 75 gratispins, helt galet! Förresten, du får dina freespins på den populära spelautomaten Starburst.

Skynda på och anmäl dig till tävlingen för att vinna en resa för två.