Vinn kryssning för två till Karibien i Vinnarums lotteri

Av | 7 april, 2015

Hos Vinnarum kan du nu vara med i tävlingen om att vinna en kryssning för två, till Karibien! Tillsammans med Robinson – Love Edition, med start den 7e april på kanal 7. Kryssningens avgång är den 5e eller 12e september 2015, du finner mer information om vad som ingår i detta fantastiska priset längre ner. Givetvis är tävlingen för alla, så är du inte spelare hos Vinnarum än så är registrera dig så fort du bara kan. Efter du tagit del utav deras välkomstbonus så kan du delta i tävlingen. Välkomstbonusen innehåller 8000kr i casino bonus + 200 freespins (20 direkt)

kryssning

Gör så här för att vinna kryssningen till Karibien

Detta är ett lotteri, så vem som är vinnare väljer slumpen. Du kan dock öka din chanser genom att spela dig till fler lotter. För varje insättning du gör, på 200kr eller mer mellan den 7e april – 10e juni får du en lott till dragningen. Den 11e juni dras vinnaren.

Vad som ingår i kryssningen till Karibien

– Flygbiljett från valfri flygplats inom Skandinavien till Miami
– Transfer både till och från flygplatsen
– Natt på ett hotell både före och efter kryssningen
– Sju nätter ombord på det härliga kryssningsfartyget M/S Norwegian Getaway
– Värdet på denna resan ligger på ca €4000

Du själv väljer om du vill att kryssningen till Karibien ska starta den 5e eller 12e september. Du och din vän får bo på hotell en natt innan dagen kommer då det är dags att gå ombord på kryssningen. Här finns många platser att se och uppleva, bland dessa är St. Thomas, Tortola, Amerikanska Jungfruöarna och Road Town, Brittiska Jungfruöarna, Nassau och även Bahamas! Var med och tävla om denna kryssningen till Karibien, en resa du sent kommer att glömma.

Hämta välkomstbonusen – tävla sen om kryssningen till Karibien

Direkt efter att du registrerat dig hos Vinnarum får du 20 gratisspins på Starbust. Helt utan insättning! När du sedan har satt in pengar på ditt spelkonto första gången, får du ytterligare 180 gratisspins, på Starbust. Dessa spins ligger fördelat om 20st per dag i 9 dagar. Det roliga slutar inte här, du får även 8000kr i bonus på dina 4 första insättningar. Så här ser det ut:

1. 20 gratisspins direkt efter registrering
2. 200% i bonus (upp till 500kr) på insättning nr. 1 samt dina 180 gratisspins
3. 50% i bonus på insättning nr 2 (upp till 1500kr)
4. 50% i bonus på insättning nr 3 (upp till 2000kr)
5. 25% i bonus på insättning nr 4 (upp till 4000kr)

Observera att dina insättningar måste vara på 200kr eller mer, för att du ska vara kvalificerad för välkomstbonusen i sin helhet.