Vinn lyxig medelhavskryssning för 2 varje tisdag hos Paf

Av | 8 september, 2014

Nu kan det inte bli enklare att få åka på en lyxig medelhavskryssning. Varje tisdag ända fram till den 24 februari 2015 har du chans att vinna en lyxig medlehavskryssning för två personer med Paf. Detta är en utlottning och alla har därmed samma chans att vinna. Nya spelare hos Paf kan också vara med och tävla men först måste du hämta hem Pafs välkomstbonus.

medelhavskryssning

Så här vinner du lyxig medelhavskryssning

Detta lotteriet pågår varje tisdag från och med den 9 september till och med den 24 februari 2015. Lotteriet pågår alltså i nästan 6 månader och varje tisdag denna perioden. Det är väldigt enkelt att tävla, det enda du måste göra är att anmäla dej till lotteriet på Pafs sida. Sedan behöver du bara spela bingo för valfri summa i bingorummet Bingo with Friends. Varje tisdag under kampanjperioden kommer en vinnare att dras helt slumpmässigt.

Allure of the Seas kryssningsfartyg

Vinsten ger dej alltså en lyxig medelhavskryssning på Allure of the Seas och du och din vän bor i en skön hytt med balkong. Det blir god mat, högklassig underhållning och shopping. Under denna veckan kommer du att få se Barcelona, Rom och Neapel. Resan avgår den 18 maj och du är hemma igen 24 maj 2015.

Under veckan ombord så kommer du att kunna spela bingo och ha chans att vinna rekordpotten på otroliga €25000. Du kan läsa mer om kryssningsfartyget på Royal Caribbeans sida. 

Välkomstbonus hos Paf

Nya spelare får direkt 20 free spins på Hall of Goods, inget krav på insättning, dessa free spins är alltså helt gratis!

När du sedan gjort din första insättning så får du ytterligare 30 free spins på Pafs egenutvecklade spelautomat Legends of the Colosseum. Dessa 30 free spins är utan omsättningskrav vilket innebär att det du vinner på dina free spins är kontanta pengar. Dessutom är dessa 30 free spins ett exklusivt erbjudande till våra besökare och därför finner du ingen information om detta på Pafs sida.

Besök Paf nu