11 svar på ”Fototriss Himmel

 1. Emelie

  Tack så jättemycket =) Bild ett är helt oredigerad dom två andra har jag bara ändrat lite i kontrasten. Gillar verkligen ljuset i din andra bild =)

 2. s p i n d e l t j e j e n (och lilla Pyret i magen)

  Svar:
  Tack så jättemycket! De är näst intill oredigerade, men jag fotar alltid i RAW och då måste man redigera dem (framkalla dem) eftersom det inte läggs på skärpa/kontrast m.m. som det görs när man fotar i jpeg-format – ja, du vet? 🙂
  Men det enda jag gjort är att dra upp kontrasten lite och minska på svärtan som läggs på 🙂

  Jättefina dina foton också tycker jag!! 🙂

 3. Linda

  Underbara bilder! Vilken ska jag tycka bäst om…min första tanke var bild nummer två, sådan skärpa i molnen och de blåa nyanserna i bilden. Det ser nästan ut som ett berg. Men även de andra två bilderna är jättefina 🙂 Det är ngt särskilt med himlar. Jag gillar sådana bilder, verkligen.
  Tack för din fina kommentar hos mig idag. Jag är glad att jag har upplevt lite annat än datortiden/elektroniska tiden som vi lever i nu.
  Ja, tippex använde man, vi hade även små tippexlappar som man satte över felskrivningen och skrev en ny bokstav på den.
  Ha en härlig ny vecka 🙂
  Kram

 4. Barbro S

  Verkligen fina bilder, speciellt ettan och tvåan som nästan är magisk, kanske lite gudomlig i sin utstrålning:). Tack för din omtanke, sakta blir det bättre.

 5. Bringebruden

  Tack för dina fina ord i min blogg! Visst är det fantastiskt hur ljuset och molnen kan forma så vackra mönster och färger. I din sista bild är molnen så läckra!

Kommentarer är stängda.